Storytelling – workshop

STORYTELLING  I

Lyt og tal med hjertet
eventyr, fantasi eller virkelighed 

Har du nogensinde fået at vide, at du er hverken kreativ, har mod eller fantasi?
Glem udsagnet og du vil blive meget overrasket!
Vi har alle noget på hjerte og ikke mindst at give videre til verden!

Begrebet “Storytelling” er en ældgammel fortælleform.
Det er en måde at formidle et godt budskab på gennem fortællinger, hvad enten det er gennem fiktion, eventyr, fri fantasi  eller fra virkelighedens verden!

Vi vil beskæftige os med det grundlæggende: Lære at bygge en fortælling op fra bunden. – Lære hvordan vi ved vor fortælling og fortællemåde griber vore tilhørere, så det fænger –  uanset målgruppen –  børn, unge som voksne.

Der kræves ingen forudsætninger for at være med kun LYSTEN til at prøve kræfter med- og færdes i “det skabende rum”, hvor alt synes at kunne ske!

STORYTELLING II
et redskab til selvindsigt og transformation

Hver især bærer vi alle rundt på vores historie – du har din og jeg har min! Der er ingen ende på alle de historier og dramaer vi er medskaber af i vort liv. Nogle er frigørende, andre binder os på hænder og fødder!

Begrebet Storytelling er en ældgammel fortælleform og har eksisteret længe før både bøger og TV kom på bane! Den er fra tidernes morgen blevet brugt til at formidle et budskab på. Ofte gennem drabelige fortællinger, der godt kunne synes som fri fantasi – men ved nærmere eftertanke – med ganske gode rødder til virkeligheden!

Under workshoppen Storytelling som redskab til selvindsigt og transformation, vil vi forsøge at blive lidt klogere på os selv. Vi vil arbejde med historien, som et redskab, der giver mulighed for transformation fra negativt til positivt. Vi sætter ord på vore følelser og dykker ind i de sande som de mindre sande; vi finder frem til de historier, der fremmer os og de der hæmmer os.

Med en god portion tålmod krydret med både alvor og humor  vil vi opdage – at ved en bevidst indsats og villighed til at erkende – hvor vigtigt det er – først og fremmest at styrke vore gode historie, men også – og ikke mindst, hvor enkelt det kan være, når vi gør en indsats, at løsne op for historier, både “de sande” som “mindre sande”, der hindrer os i at leve som frie og levende mennesker! 

Der kræves ingen forudsætninger for at være med – kun – lysten til at gå ind i det “skabende rum”, hvor alt synes at kunne ske!

Begge workshop både I og II er hver for sig selvstændige forløb, men kan også kombineres.

Sted: Du finder lokalet jeg kommer ud til jer / max 18-20 personer.
Forløb på en dag:  9:30 – 16:30 inkl.  frokostpause a ½ time og små delpauser a 10 min.

Kontakt mig for pris og yderligere information
Eventyrlige hilsner
Bodil Lildholdt Rytz