Forestillinger

Eventyr – eventyr – og eventyr  1 Bodil Lildholdt Rytz Guldlok Dukketeater
En fælles oplevelse uanset alder hvor alle – med et eventyrligt barnesind i behold – elsker at være med! Her er humor – spøg og skæmt – alvor – livsglæde – nærvær – gys og spænding …. musik og sang er en væsentlig del af teatrets forestillinger!
Alle forestillinger er, som udgangspunkt, inspireret af vores mangfoldige eventyrverden!

– Jeg oplever, at der er utroligt meget at hente i denne vor helt unikke eventyrverden  – ikke kun giver det næring til vores fantasi, men giver os også en ganske god forståelse af verden – dens begreber – og hvordan tingene hænger sammen!
Gennem en legende og spontan form tilegner børn sig via disse magiske eventyrtællinger nogle dyrebare principper. Gennem nærvær og fordybelse dykker vi ned i begreber som, godt og ondt – at beholde sin optimisme – at tro på det bedste i sit medmenneske -kunsten at hjælpe, når hjælp er nødvendigt – at være opmærksom på ikke bare sig selv, men også sin næste – at overvinde frygt og angst for noget, man måske troede var farligt! –
Jeg henvender mig primært til aldersgrupperne 1½ – 3 år og 3 – 8 år og deres voksne, men også til bredere aldersgrupper bl.a. familieforestillinger.
Hver enkelt forestilling er en forestilling helt for sig! 
Teatrets unikke spilleform griber og fanger spontant det publikum, som er til stede!
Tilpasning af den enkelte forestilling  afhænger dels af alder, dels af publikums spontane reaktion på det, der foregår på scenen.  Se også hvem er vi
En forestilling varer fra 35 min. til 55 min.
Hvilken forestilling skal jeg vælge?
Er du i tvivl om valg af forestilling til jeres arrangement, går jeg gerne ind og vurderer, efter samtale, hvilken der er den bedst egnede til jeres gruppe.
se teatrets repertoire